1. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Eğiticinin Eğitimi Toplantısı - 14.06.2022

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından ‘Basın, Halkla İlişkiler ve Sosyal Medya Birim Sorumluları Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı’ 14.06.2022 tarihinde üniversitemiz akademik ve idari birim sorumlularının katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantı kapsamında Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde bulunan ekipler tanıtıldıktan sonra iş akış süreçleriyle ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır. Toplantıda katılımcılara ilk olarak Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Deniz Yengin, koordinatörlüğün kuruluş amacını ve yürütülen çalışmaları ve ilerleyen günlerdeki kısa ve uzun vadedeki hedeflerini anlattı. Toplantı akışında Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde bulunan birimler, birim sorumluları tarafından katılımcılara aktarıldı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Birim Sorumlusu Öğr. Üyesi Suphi Tüfekçi tarafından katılımcılara internet sitesinde yayınlanacak haberlerin yazımında dikkat edilmesi gereken unsurlar açıklandı. Kurumsal İletişim Koordinatörü Yardımcısı ve Sosyal Sorumluluk Birimi Birim Sorumlusu Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ise katılımcılara üniversite bünyesinde toplumsal fayda kapsamında gerçekleştirdikleri projeleri aktardı. Medya Birimi Birim Sorumlusu olarak görev yapan Uğur Karabulut toplantı kapsamında biriminde bulunan Kampüs FM, ÇOMÜ TV ve ÇOMÜ Gazete yayınları hakkında bilgiler verdi. Kurumsal İletişim Koordinatörü Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Gülenay Pınarbaşı da radyo ve televizyon yayın akışı için yeni program önerilerine açık olduklarını dile getirdi. Görsel İletişim Tasarımı Birimi Birim Sorumlusu Doç. Dr. Onur Tatar’da sanal ortamda veya basılı olarak tasarlanacak afiş, broşürlerin örnek tasarımlarını katılımcılara anlattı. Ardından katılımcılara Dijital İletişim Birimi Birim Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Tamer Bayrak tarafından sosyal medya hesaplarında dikkat edilmesi gereken hususlar ve içerik paylaşımlarında yapılması beklenen hedefler sunum ve görseller eşliğinde anlatıldı.

Toplantıya katılım sağlamayan veya tekrar izlemek isteyen birim sorumluları aşağıda bulunan link üzerinden erişim sağlayabilirler. Toplantı sunumu PDF formatında iletilmiştir.

1. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Eğiticinin Eğitimi Toplantısı Videosu

Basın Halkla İlişkiler ve Sosyal Medya Birim Sorumluları Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı Sunumu

KURUMSAL_ILETISIM.pdf