Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve Gazetecilik Bölümü İşbirliği’nde Çanakkale Yerel Medyası ile İstişare Toplantıları Düzenleniyor

Koordinatörlüğümüz, üniversitemizin yerel medya ile ilişkilerinin güçlendirilmesi ve geliştirilmesi konularında nitelikli çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gülenay Pınarbaşı ve Gazetecilik Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şakir Eşitti ile Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Serhat Çoban ve Dr. Öğr. Üyesi Engin Çağlak’tan oluşan heyet, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı’yı ziyaret etti. Toplantıda Çanakkale Yerel Medyası ile Üniversite ve İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü arasındaki işbirliklerinin geliştirilmesi yönünde fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca 2023 yılında düzenlenmesi planlanan Çanakkale Yerel Medyası çalıştayı hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.