Kolunsağ Firması’ndan ÇOMÜ Butik’e Büyük Destek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde Sosyal Sorumluluk Birimi’nde faaliyet gösteren ÇOMÜ Butik’e Kolunsağ Firması tarafından büyük destek sağlandı. ÇOMÜ öğrencilerinin her türlü ihtiyacının sadece öğrenci kimliğini göstererek ücretsiz şekilde destek alabildiği Butik’e çok sayıda oyuncak, ev eşyası ve kıyafet gönderildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi içerisinde Hasan Mevsuf Spor Salonu’nda bulunan ÇOMÜ Butik’e Kolunsağ Friması, çok sayıda oyuncak, ev eşyası ve kıyafet yardımı yaptı. ÇOMÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde bulunan, Sosyal Sorumluluk Birimi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Üniversite öğrencilerinin her türlü ihtiyacını karşılama amacıyla hizmet veren ÇOMÜ Butik’e Kolunsağ Firması tarafından büyük bir destek sağlandı. Kolunsağ Firması tarafından ÇOMÜ Butik’e çok sayıda ev eşyası, oyuncak ve kazak gönderildi. Sosyal Sorumluluk Birimi Sorumlusu Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Kolunsağ firması adına Mustafa Kolunsağ koordinatörlüğünde, kısmi zamanlı ve gönüllü öğrenciler tarafından teslim alınan ev eşyaları, oyuncak ve kıyafetler ÇOMÜ Butik bünyesinden öğrencilere ulaştırılmak üzere raflarda yerlerini aldı.