EMİTT Fuarı Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof Dr. Cüneyt Erenoğlu başkanlığında, 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı (EMITT) Fuarı toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Çanakkale İl Kültür Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, Müdür Yardımcısı Hüseyin Şevik, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, Tuzim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Boz, Kurumsal İletişim (KİD) Direktörü Ali Emre Bilis, Direktör Yardımcıları Doç. Dr. Onur Tatar, Gökçe Güzel, KİD Bilimsel Etkinlik Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Dr. Selda Güven katıldı.

Fuar hazırlık çalışmalarının değerlendirdiği görüşmenin ardından Çanakkale İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve ÇOMÜ Kurumsal İletişim Direktörlüğü arasında gerçekleştirilecek olan projelerle ilgili çalışma toplantısı yapıldı.

Çanakkale’nin tanıtımına yönelik geliştirilecek projeler hakkında yapılan toplantıda bilgi alışverişinde bulunuldu.