ÇOMÜ Tanıtım Çalışmaları Devam Ediyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ),  Ödemiş Özel Dünya Koleji’nin düzenlemiş olduğu tanıtım etkinliklerinde ÇOMÜ Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından tanıtıldı.

ÇOMÜ Kurumsal İletişim Direktör Yardımcısı Gökçe Güzel,  zoom üzerinden konferansa katılarak üniversite öğrencisi olmaya hazırlanan öğrencilerin sorularını yanıtladı. Güzel, konferansta  ÇOMÜ’nün  bölümleri, programları, faaliyetleri, öğrenci kulüpleri, erasmus programları ve kampüs yaşamı  hakkında  bilgi verdi.
ÇOMÜ, Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından 60 günde 70 bine yakın üniversiteli adayına tanıtıldı.