ÇOMÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ilk toplantısını gerçekleştirdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), bünyesinde kurulan Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nün ilk toplantısı gerçekleşti.

30.03.2022 Çarşamba günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde faaliyet göstermeye başlayan Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nün ilk toplantısı yapıldı. ÇOMÜ Medya Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nün organizasyon şeması değerlendirildi. Her birimin yapacağı görevler hakkında görüş alışverişi yapıldı. Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Deniz YENGİN tarafından gerçekleştirilen görüşmede birim yönetimi, yapılacak faaliyetler, düzenlenecek etkinlikler detaylandırıldı.

Toplantıya Kurumsal İletişim Koordinatör Yardımcısı ve Sosyal Sorumluluk Birimi Sorumlusu Doç. Dr. Hicran Özlem ILGIN, Kurumsal İletişim Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülenay PINARBAŞI, Görsel İletişim Tasarımı Birimi Sorumlusu Doç. Dr. Onur TATAR, Dijital İletişim Birimi Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Tamer BAYRAK, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Suphi TÜFEKÇİ ve Medya Birimi Sorumlusu Uğur KARABULUT katıldı. Toplantı değerlendirme ve önerilerin ardından sona erdi.