ÇOMÜ Butik’e Kolunsağ Sanayiden Yine Yeniden Büyük Destek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde bulunan Sosyal Sorumluluk Biriminde faaliyet gösteren ÇOMÜ Butik’e Kolunsağ Sanayi tarafından büyük bir destek sağlandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde bulunan Sosyal Sorumluluk Birimi faaliyetlerine yeni yılda da tüm hızıyla devam ediyor. ÇOMÜ Hasan Mevsuf Spor Salonu girişinde bulunan üniversite öğrencilerinin her türlü ihtiyacını karşılama amacıyla hizmet veren ÇOMÜ Butik’e Kolunsağ Firması tarafından büyük bir destek sağlandı.

Üniversiteli öğrencilerin her türlü ihtiyacının karşılandığı Butik’e çok sayıda battaniye, pantolon ve hastane için tek kullanımlık örtü gönderildi. Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Sosyal Sorumluluk Birimi Sorumlusu Doç. Dr. Nazan Çalbayram koordinatörlüğünde teslim alınan battaniye, pantolon ve tek kullanımlık örtüler ÇOMÜ Butik bünyesinden öğrencilere ulaştırılmak üzere raflarda yerlerini aldı.