Gençlik ve Sosyal Medya Söyleşileri “Ne Kadar Gerçek, Ne Kadar Sanal”

15-21 Mayıs 2022 “Gençlik Haftası”nda Sağlık Bakanlığı ve Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı iş birliğinde üniversitelerimizde “Gençlik ve Sosyal Medya” konulu söyleşiler gerçekleştirilecektir.

Üniversite gençliğinin üretim odaklı sosyal medya kullanımı ve farkındalığının oluşturulması amacıyla gerçekleştirilecek söyleşilerde “Sosyal medyayı nasıl kullanıyoruz?” ve “Sosyal medya ne kadar gerçek ne kadar sanal?” konuları tartışılacaktır.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde gerçekleştirilecek söyleşiler:

ÇOMÜ Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üy. Ali Emre Şevik ve ÇOMÜ İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üy. Gülenay Pınarbaşı’nın katılımı ile

Tarih: 16 Mayıs 2022

Saat: 14.30

Yer: Terzioğlu Yerleşkesi, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu

ÇOMÜ Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üy. Ali Emre Şevik’in katılımı ile

Tarih: 17 Mayıs 2022

Saat: 14.30